Armor games

Här kan du spela massor med gratisspel direkt i din webbläsare. På sajten finner vi en av det största samlingarna med gratis flash och webbläsare-baserade spel på internet. Du kan välja och vraka bland massor med genrer och garanterat finna något som du gillar. Här finns något för alla smaker. Sidan i sig själv är lätt att navigera på och att skapa ett konto är enkelt. Via den menyrad som finns överst på sidan kan du lätt hoppa mellan de olika genrerna. Listningen av spel går att sortera men vill du dyka in direkt får du upp de mer populära spelen överst.

Gratis är gott

Armor Games har funnits sedan år 2004 och fick 2007 utmärkelsen ”Top 100 undiscovered websites” av PC Magazine. Sajten har alltid inkluderat ett community och en möjlighet för spelare att chatta med varandra. Grundarna och speltillverkarna har dessutom lyssnat och tagit till sig av vad spelare har skrivit. Detta på såväl gott som ont. Eftersom sajten bygger på att seriösa och oseriösa tillverkare bidragit med spel till sidan kanske inte alla spel är av högsta kaliber. Detta medföljer att vålds- och sexelement är överdrivna i vissa spel. Alla spel på sajten är inte färdiga och spelare är välkomna att ge sina åsikter om hur och vad som ska förbättras.

Värt att tänka på

I och med att många spel på sajten är överdrivna gällande våld och sex och liknande bör föräldrar till småbarn ha uppsikt om deras barn sitter själva och klickar fram på olika spel. Detta är dock ett fenomen alla föräldrar bör tänka på när de sätter sitt barn vid en dator. Har du inget emot lite reklam som dyker upp är detta en fantastisk spelportal. Den mesta reklamen som dyker upp är när vissa spel kräver att du laddar ner det och framför allt gäller det multiplayer-spelen. Det finns också en hel del olika sportbonusar som man kan få. Sajten kommer med höga rekommendationer och med det stora utbudet finns det garanterat något för alla.